Kurt Inge Dale

Kritikerrost etter strålende live-konsert i Ibsenhuset – med ny plate på beddingen med stort hitpotensiale -  tatt inn på NRKs spillelister – er Kurt Inge Dale, med et proft og spillesugent band i ryggen, klar for flere konsertoppdrag rundt om i landet.

Kurt Inge Dale har sitt musikalske utspring fra musikkmiljøet i Risør. Han har gjennom årene hatt utallige opptredener både på store og små scener i Sør-Norge.  I alle år har Kurt Inge skrevet og laget sin egen musikk. På 80-tallet var det rock og synthpop som dominerte. På 90-tallet var det rock/blues. Det siste tiåret har det vært blues/rock og trubadurjobber som har dominert musikklivet hans. I alle disse årene har Kurt Inge vist at han har utviklet masse musikalitet og stort musikalsk gehør.

De siste årene har Kurt Inge valgt å skrive tekstene på norsk. Dette har ført til en stor produksjon. Nå har han fått realisert drømmen sin og jobber i studio, hvor musikken og tekstene blir satt i sitt riktige musikalske element. Musikken kan beskrives som pop/rock. Kurt Inge synger og spiller gitar.

Kurt Inge har vist at han kan skrive gode tekster og fengende melodier. Dette kommer tydelig fram i sangene som har fått sitt personlige preg, og musikken blir lagt merke til. Kurt Inge har valgt å synge på sin egen Bergens-dialekt.

Kurt Inge Dales nettside finner du her

Kurt Inge Dale sin facebookside finner du her