Tre Sopranos

Tre Sopranos består  av Anne Gravir Klykken, Hilde Norland Gundersen og  Nina Gromstad Hogness.
I tillegg har de med seg et band bestående av fem musikere; Espen Gjelstad Gundersen, kapellmester/tangenter,
Jan Inge ”Jango” Nilsen, trommer/perkusjon, Nils Henrik Mostraum, bass, Frøydis Grorud, Sax og fløyte, Per Einar Watle, gitarer.

Eivind Fossnes Dahl – lyd, Audiopol Live

Tre Sopranos med band er nå aktuelle med ny julekonsert.

Hjemmesiden til Tre Sopranos finner du her.

 

Anne Gravir Klykken

Anne Gravir Klykken er kjent fra folkemusikktrioen ”Vintermåne”, som hun utgjør sammen med Frøydis Grorud og Torjus Vierli. Hun er en allsidig musiker som har jobbet med kjentstørreler som Knut Buen, Ronnie Le Tekrø, Rita Eriksen, Iver Kleive og Sigmund Groven.Hun har flere spennende prosjekter på gang,ved siden av Tre Sopranos som bandet ”Surøyd” og trioen IFA (sammen med Ingebjørg Harmann Bratland og Frøydis Grorud).

Til daglig underviser hun i sang ved musikklinjen på Skien Videregående skole.
Anne har vært gjest i det populære TV‐programmet ”Beat for Beat”, og har flere plateutgivelser bak seg.
Anne er i tillegg den eneste vi kjenner som kan smykke seg med tittelen ”Norgesmester i eksteriørbedømming av ku”!

Hilde Norland Gundersen

Hilde Norland Gundersen er kjent for mange gjennom sin medvirkning i Oslo Gospel Choir, hvor hun har hatt en fremtredende solistrolle. Hilde er født og oppvokst i Kristiansand, og har bakgrunn innen kirkemusikk av ulik karakter.

I senere år har vi sett Hilde som korist i en rekke sammenhenger; hun har jobbet med D`Sound, Nora Noor, Torun Eriksen, Sigvart Dagsland, Bjørn Eidsvåg, og ikke minst for TV‐programmet Idol.

Sammen med Espen Gjelstad Gundersen og Frøydis Grorud har hun gitt ut plata”Markblomster og potteplanter”. Plata inneholder dikt av Henrik Ibsen, tonesatt av Espen G Gundersen og Frøydis Grorud.

Hilde opptrer her sammen med skuespiller Dennis Storhøi.

Nina Gromstad Hogness

Nina Gromstad Hogness har jobbet som frilanssanger i mange år. Hun har samarbeidet mye med jazzmusiker og komponist Guttorm Guttormsen, blant annet i en egenprodusert forestilling om Edit Piaf. Hun har også samarbeidet med Knut Buen, og svenske Merit Hemingson.

Nina har jobbet med tekster av Halldis Moren Vesaas, og hun har skrevet musikk til forestillingen ”Livshus”, som er basert på Vesaas`dikt.

Nina har jobbet en del i teatersammenheng, både som sanger og skuespiller. Hun har jobbet på flere produksjoner ved Teater Ibsen (regionteater for Telemark/Vestfold) de siste årene. Hun var sist å se i musikalen”I blanke Messingen” våren 2010. og hun medvirket i “Kjærlighetens komedie” av Henrik Ibsen noe før dette.