Helge Siljan

Helge Siljan har bred erfaring og solid bakgrunn som aktør og arrangør gjennom mange år i kultur- og konserthussammenheng. Han har 23 år bak seg som direktør og programansvarlig for Ibsenhuset i Skien. Ibsenhuset var et av landets første og største moderne flerbrukshus bygd for kulturdrift, og huset har høstet stor suksess i snart 40 år for sitt høye aktivitetsnivå og kulturtilbud med bredde og kvalitet. Klassisk musikk og opera, teater og ballett, show, jazz og rock’n roll har avløst hverandre på plakaten – innimellom imponerende oppsetninger fra det lokale kulturlivet i regionen.

Helge Siljan:

“ Mine beste opplevelser i jobben har vært å se hvordan unge og hardt arbeidende talenter  fra musikkmiljøet i vårt eget distrikt tør satse på sine kunstneriske evner, og klarer å skape seg en profesjonell  karriére og suksess ute hos publikum.  Derfor er det en glede for meg å kunne jobbe videre med et knippe av de menneskene som har gitt meg disse fine opplevelsene.”

MMiM kan bidra til at arrangører og publikum i resten av landet kan komme i kontakt med og få oppleve konserter med disse artistene som er i ferd med rykke inn i eliten i norsk underholdnings-bransje.

“Gunilla Süssman står i en klasse for seg som en av Norges mest spennende og fremste pianister med et voksende internasjonalt rennomé. For meg er det en ære å få lov å representere henne overfor norske arrangører og kunne anbefale henne til alle som jobber med formidling av klassisk musikk her i landet” (Helge Siljan)